Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Móser Ádám – téli minikoncertek

  Budapest Budapest, 1011 Magyarország
 
   


Móser Ádám minden este rövid, kb. 10 perces minikoncertet ad saját szerzeményiből, improvizációiból, amit élőben, a facebook-oldalán közvetít. 

Az első, tavaszi karantén második napjától kezdve két hónapon keresztül játszottam minden nap 17:00 órától az erkélyemen, amit online közvetítettem facebook oldalamon. Akkor kiderült, sokaknak lett fontos az, hogy minden nap számíthattak a 10 perces minikoncertjeimre. Most, a téli kijárási tilalom idején még fontosabbnak érzem, hogy ugyanígy elérhető legyen azoknak, akik akkor követtek, illetve akik ezután találnak majd rám, ezért minden nap 20:00 órától, az esti bezártság és csend kezdetén ismét online koncertekkel jelentkezem.

„A tangó nekem mindig kultúrák találkozásáról szólt, ahogyan a sanzon is. Hagyományok törésvonalai mentén születő feszültségről, annak feloldásáról. Szenvedélyről, életről. A tangóban ugyanúgy benne van Kelet-Európa, mint Argentína. New York, Odessza. A sanzonban a balkán és Párizs.
Zeném központi gondolata az improvizáció szabadsága. Francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi zenék keverednek kortárs elemekkel.” (M.Á.)

Tovább az esemény oldalára »