Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Moishe goes for a hike

  Dera-Szurdok szurdokvölgyi leágazás 2013 Magyarország
   

Sziasztok!

Friss levegő, otthon csomagolt szendvics, meleg tea termoszból!

Tudjuk, hogy sokan szomorúak mert éppen nem kint hógolyóznak, és a karácsony sem volt olyan fehér ahogyan azt a filmek ígérik, de itt az ideje, hogy a szürke város, szürke hétköznapjait szürke hegyekre és szurdokokra cseréljük. Ebben segítségünkre lesz Peti, aki végigvezet minket ezen könnyed téli sétán.

Alább a kirándulás részletei:
Útvonal: Pilisszentkereszt – Dera-szurdok – Csobánka

Találkozó 08:30-kor Batthyány tér HÉV állomáson. Öltözzetek az időjárásnak és a programnak megfelelően. A HÉV indulásához vagyunk kötve, kérünk Titeket érkezzetek időben.

Visszaérkezés kora délután, 15:30 körül.

További jó tanácsok Petitől:
“A Dera-szurdokban többször keresztezzük a Dera-patakot fahidakon, amik főleg télen elég csúszósak tudnak lenni! A szurdok mindig vizes és saras, tehát ne ünneplő cipőben gyere!
A kopott talpú gumicsizma sem a legmegfelelőbb választás. A tapasztalat az, hogy ezek nagyon csúsznak és télen – mindegy, mennyi zoknit húzol – átfagy a lábad.”

Várunk Mindenkit szeretettel aki szeretné élvezni a globális felmelegedés egyelőre kellemes jeleit. Készülünk valamennyi szendviccsel és meleg teával, de mint mindig, most is számítunk a Ti hozzájárulásotokra is.

BTR

Ui.: Kérünk Mindenkit, hogy igazolja vissza, és a “Talán”-ok ne legyenek, mert az indulásnál tudnunk kell, hányan leszünk 🙂

Tovább az esemény oldalára »