Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Masa Nyílt Nap

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   

Ezúton szeretnénk meghívni egy közelgő eseményre, melyen első kézből kaphatod a legfrissebb információkat a fiataloknak szóló izraeli lehetőségekről.

A MASA Nyílt Nap 2017. november 30-án, csütörtökön 18:00 órakor kerül megrendezésre, immáron harmadszorra, az Izraeli Kulturális Intézetben. Az eseményen személyesen találkozhattok izraeli programok szervezőivel, egyetemek képviselőivel és volt résztvevőkkel, akik első kézből tudnak majd információt átadni, élményeket megosztani, segítséget és ötleteket adni. A programok között lesznek egyetemi tanulmányok, szakmai gyakorlatok, önkénteskedés és vallásos programok is. Ezenkívül olyan programok asztalait is megtalálhatjátok, melyek Izraellel kapcsolatos, de rövidebb távú vagy itthonról is elérhető lehetőségek.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, szülőt, barátot, társat, kíváncsiskodót!

Az esemény az Izraeli Kulturális Intézetben kerül megrendezésre, ahol a programok standjai mellett zene, izraeli ételek és italok és sok-sok érdeklődő fog még várni.

Az esemény regisztrációköteles a részvétel ingyenes. A regisztárciót az alábbi linken tudod megtenni, legkésőbb novmeber 27., hétfő 18:00 óráig: join.masaisrael.org/Hungary2017

Kérdéseitekre az alábbi email címen kaphattok választ: [email protected]

Tovább az esemény oldalára »