Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MASA Fair

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   

Lehetőségek Izraelben fiataloknak!

Kedves érdeklődő!

Ezúton szeretnénk meghívni egy közelgő eseményre, melyen elsőkézből kaphatod a legfrissebb információkat a fiataloknak szóló izraeli lehetőségekről.

A MASA Nyíltnap 2017. február 20-án, 18:00 órakor kerül megrendezésre az Izraeli Kulturális Intézetben. Az eseményen személyesen találkozhattok izraeli programok szervezőivel, egyetemek képviselőivel, és volt résztvevőkkel, akik első kézből tudnak majd információt átadni, élményeket megosztani, segítséget és ötleteket adni. A programok között lesznek egyetemi tanulmányok, szakmai gyakorlat, önkénteskedés, és vallásos programok is. Ezen kívül olyan programok asztalait is megtalálhatjátok, melyek Izraellel kapcsolatos, de rövidebb távú, vagy itthonról is elérhető lehetőségek.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, szülőt, barátot, társat, kíváncsiskodót!

Az esemény az Izraeli Kulturális Intézetben kerül megrendezésre, ahol a programok standjai mellett zene, izraeli ételek és italok, és sok sok érdeklődő fog még várni.

Az esemény regisztráció köteles, a részvétel ingyenes. A regisztárciót az alábbi linken tudod megtenni, legkésőbb február 16. 18:00 óráig: http://join.masaisrael.org/Hungary2017

Kérdéseitekre az alábbi email címen kaphattok választ: [email protected]

Tovább az esemény oldalára »