Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MAROM Budapest – Online Csatorna

 
   

Itt van, megjött, indult a MAROM Budapest Online tévécsatorna!

📺 De mit is jelent ez?
Csatornánkat tradicionális értelemben vett csatornaként is vízionáljuk; a hétről hétre visszatérő adások és vendégek, jól körülhatárolható formák és minőségi tartalmak konglomerátuma hiánypótló módon lép fel az online műsorok ágas-bogas választékában.

Műsorainkat öt, jól körülhatárolható formára bontottuk, az adásokat tematikusan szerveztük, az Aurórában stúdiót építettünk, nektek csak annyi a dolgotok, hogy hétről-hétre kövessétek adásainkat!

🔊 Adások! De mifélék?

KIBESZÉLŐ – Popkulturális kibeszélő műsor
Hétfő: 19.00 óra

Célunk a különböző aktuális-kurrens, de társadalmi, politikai, pszichológiai vetületeket tematizáló popkulturális termékek és jelenségek kielemzése, megvitatása és népszerűsítése, legyen szó akár filmekről, sorozatokról, irodalomról, televíziós tartalmakról vagy internetes jelenségekről.
Műsorvezető: Bencsik Krisztina – irodalmár

📺 SORTÖRÉS – Zenés-irodalmi performansz.
Kedd: 21.30 óra

Műsorunkba az irodalom és a zene összeférhetőségének határait kívánjuk feszegetni, olyan irodalmi-zenés performanszok keretében, ahol hozott szövegre készül a zene, ahol a sorok és a hangszerek fúziója teremt egy új műalkotást, kortárs magyar írók, költők és zenészek közreműködésével.

📺 AKUT – Politikai vitaműsor
Szerda: 19.00 óra

Célunk a különböző aktuális politikai – társadalmi kérdések megvitatása, újragondolása, tematizálása, valamint eltérő vélemények ütköztetése, amelynek műsorvezetője Kékesi Márk, szociálpszichológus, civil aktivista, pacal-gasztroblogger, ezermester.

📺 PULTTÁMASZTÓ – Zenekarok dj estje
Csütörtök: 21.00 óra

Zenei és vizuális aláfestő a konyhapult támasztásához minden csütörtök este. A hagyományos streamelt dj-zésekkel ellentétben hazai zenekarok képviselői mutatják be magukat és kedvenc válogatásukat, mindezt egy műsorvezető, mindinkább egy mókamester kíséretében. A Pulttámasztó nem csak az Auróra stúdiójából, hanem Szegedről és Pécsről is bejelentkezik, így a vidéki zenekarok egy-egy képviselőjével, ízlésével, valamint az ottani underground színterekkel is lesz lehetőség találkozni.

📺 MESEKÖZTÁRSASÁG – bábjáték érzékenyítő mesékre
Péntek: 19.00 óra

Péntek esténként az égből pottyant mesék rehabilitálására teszünk kísérletet, amelyben egyszerre szeretnénk reflektálni az érzékenyítő mesékre (és az azok körül kialakult heves társadalmi vitákra), valamint szeretnénk a kortárs bánszínházi szakmát és alkotóit jobban becsatornázni a köztudatba.

📅 De most akkor így, hogy online, hol karikázzam be, ha nem a tévéújságban?

Kövesd a főeseményt, a heti műsorajánlónkat, illetve műsoraink külön, részletes eseményét is!

Iratkozz fel Vimeo és Youtube csatornánkra!
👉 vimeo.com/user129181956
👉 www.youtube.com/channel/UC8H-YNnWyIVmqjV1EEhSgTQ

Kövesd a Marom Budapest Facebook és Instragram oldalát!
👉 www.facebook.com/marombudapest
👉 www.instagram.com/marombudapest/

Vagy vegyétek elő a fehér, spirál, hosszúkás, hajtogatós asztali naptáratokat, írjátok bele, hogy mi mikor lesz és aztán abban minden további nélkül lehet karikázni!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. Adásszünet esetén igyekszünk akváriumban úszó halakat közvetíteni. Vagy egy cserepes virágot. Vagy képújságot megbízható vízvezetékszerelők elérhetőségeivel. Vagy csak szólunk, hogy nem lesz.

Tovább az esemény oldalára »