Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kölyökbrancs Őszi vízözönös játék a Bálintban

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
 

Játsszuk végig együtt Noé és az özönvíz történetét, egy hatalmas társasjátékban. Kísérjük el őt, segítsünk neki megépíteni a bárkát, összegyűjteni az állatokat, hajózzunk vele negyven napig az esőben, és végül kössünk ki az Ararát hegyén és nézzük meg együtt a szivárványt.

A játék után Virág Szilvivel zöldségállatokat készítünk Noé bárkájára.

Ha már úgysem hagy aludni a gyerek…hozd el reggelire! Szeptembertől újratöltöttük a családi programokat és örömmel várunk, hívunk minden kedves gyerekes családot a BÁLINT-FRANKEL KÖLYÖKBRANCSokra.

 

 

Kedves Szülők és Gyerekek!
A Bálint Ház (VI. ker. Révay u. 16.) és a Frankel Zsinagóga (II. ker. Frankel Leó út 49.) szeretettel vár Benneteket az egész évet átívelő közös programsorozatán, a Kölyökbrancson. Együtt ünnepelünk, finomakat eszünk-iszunk, játszunk és új barátokra lelünk. Célunk, hogy rendszeres közösségi élményt nyújtsunk Nektek az egész év során.

A Matricagyűjtő Kölyökbrancs naptár a Kölyökbrancs program fontos része, amelyben megtaláljátok az ünnepek és a programok dátumait és helyszíneit. A narancsszínnel jelölt programoknak a Bálint Ház, a kék színnel jelölteknek pedig a Frankel Zsinagóga ad otthont. Minden programon kaptok egy matricát, amit ragasszatok be a naptáratokba. A matricákért év végén ajándékokat kaptok.