Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Klezmer Talkshow – Jávori Ferenc Fegya és barátai – ONLINE STREAM

   

Az eredetileg élőre tervezett koncertet, a mostani kor által nyújtott lehetőségeket kihasználva az online térbe „tettük át”.

Bemutató: 2021. május 8. 19:00 óra

Megváltott jegyével 2021. május 12. 23:59 – ig nézheti meg az előadást!

Az előadás a fenti intervallumban akárhányszor megnézető, megállítható, visszatekerhető.

AZ ÖN TEENDŐJE,

HA MÉG NINCS JEGYE SEM AZ ONLINE, SEM AZ ÉLŐ KONCERTRE:

Az alábbi linkre kattintva megváltja a kívánt jegyét. A vásárláshoz előzetes regisztráció szükséges az online.jegy.hu oldalon.

online-zsimu.jegy.hu/

Jegyvásárlással, szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók, gyakran ismételt kérdések:
help.interticket.com/hu/article/online-streaming-jegyek-gyakran-ismetelt-kerdesek-1qdlp5y/

Ügyfélszolgálati elérhetőség: [email protected]

HA MÁR VETT JEGYET KORÁBBAN AZ ÉLŐ KONCERTRE:

Ebben az esetben Ön az alábbi három lehetőség közül választhat:

HA MÁR VETT JEGYET KORÁBBAN AZ ÉLŐ KONCERTRE:

Ebben az esetben Ön az alábbi három lehetőség közül választhat:

1, A korábban megváltott jegyével megnézheti az ONLINE STREAM koncertet. Amennyiben így dönt, kérjük írja ezt meg nekünk az [email protected] emailcímre, a korábban kapott utalvány kódja / vonalkódja megadásával legkésőbb 2021. május 3 – ig!
Az „ingyenes” vásárlásra jogosító kódot mi fogjuk elküldeni Önnek.

Fontos, hogy ebben az esetben is szükséges végigmennie az online vásárlási folyamaton és regisztrálnia az online.jegy.hu oldalon.

2, A koncert bemutatásának időpontjáig (2021. május 8. 19:00 ) visszaválthatja jegyét, ezt szintén emailben kell jeleznie felénk utalvány kódja / vonalkódja megadásával az [email protected] emailcímre.

3, Amennyiben Ön nem használta fel jegyét online vásárlás során és nem is váltotta vissza azt, akkor az Ön jegye érvényes lesz a 2022. évi ZsiMü – Budapest Klezmer Band koncertre. A koncert részleteiről később adunk tájékoztatást!

Koncert leírás:

Van az úgy, hogy az ember hall valami zenét, és bár nem tudja miféle, mégis magával ragadja. Mint tudjuk, a klezmernek varázslatos ereje van.
A klezmer zenébe beleszűrődnek az orosz, cigány, román, magyar akkordok és dallamok. De az est, ahogy a címe is mutatja: Klezmer Talkshow – nemcsak a zenéről fog szólni.
Jávori Fegya és muzsikus barátai: Gazda Bence és Szokolay Dongó Balázs a tüneményes Palya Beával nemcsak zenélnek és énekelnek, hanem sok-sok érdekes történetet is mesélnek a zenéről, az együtt játszás öröméről és a szeretetről.
A koncert számos újdonsággal is szolgál, hiszen egy-egy sztorit most fogunk először hallani. Palya Bea, Szokolay Dongó Balázs és Fegya saját szerzeményei mellett improvizálnak is, a zenék ott helyben születnek majd. Mivel egyébként mindenki más-más formációban játszik, a zenészek bizonyára egymásnak is sok meglepetést szereznek.

Tovább az esemény oldalára »