Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„Kis éji zene” a Rumbachban Kálloy Molnár Péterrel és Farkas Izsákkal

  Rumbach Zsinagóga Rumbach Sebestyén utca 11-13
Budapest, 1075 Magyarország
   

„Kis éji zene” a Rumbachban Kálloy Molnár Péterrel és Farkas Izsákkal

Kálloy Molnár Péter színész és Farkas Izsák hegedűművész estjén különleges népdal-átdolgozások, versek, zenei burleszkek és más izgalmas zenei találkozások színtere lesz a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga. Sírós-nevetős, könnyed, mégis tartalmas szórakozást ígér a két nagyszerű művész produkciója április 6-án, szombaton este fél 9 órától.

•● JEGYÁRAK ●•
4200-5900 Forint

•● JEGYVÁSÁRLÁS ●•
25%-os EarlyBird kedvezmény: március 20-áig.

•● JEGYVÁSÁRLÁS ●•
www.jegy.hu/program/kis-eji-zene-a-rumbachban-kalloy-molnar-peterrel-es-farkas-izsakkal-159635/1119807

„Kis éji zene” címmel várja a közönséget Kálloy Molnár Péter és Farkas Izsák közös estje a Rumbach-ban, ahol a színművész és a hegedűművész népdal-átdolgozásokkal, versekkel, zenei burleszkekkel és egyéb különlegességekkel szórakoztatja a nézőket.

A produkció színvonalára nemcsak az elhangzó művek adnak garanciát, de maguk az előadók is. Sokunk kedvence Kálloy Molnár Péter, aki a színpadon színészként, rendezőként és zeneszerzőként is bizonyított. Három saját lemeze jelent meg, és olyan zenészekkel játszott együtt, mint Fekete-Kovács Kornél, Hrutka Róbert és Palya Bea.

Farkas Izsák hegedűművész performanszaival a zene fogalmi határainak tágításán dolgozik. Improvizációi a muzikalitás és a jó értelemben vett szórakoztatás tökéletes harmóniáját adják. Már egyetemi évei alatt kutatta az elektromos hegedű új, formabontó kifejezésmódjait, hangszere már önmagában is megengedi, hogy a zenét szabadabban értelmezze. Emellett looperrel az előadás közben rövidebb dallamokat felvesz és visszajátszik, ismétel, így egyszerre hegedűművész és karmester, egy virtuális zenekart irányítva.

Ezen az estén 75 percen át lehetünk szem- és fültanúi a két művész parádés kettősének, amely felejthetetlen pillanatokat ígér – nem szabad kihagyni!

Sírjunk és nevessünk kis éji zenére a Rumbachban!

Kérjük támogassa Ön is adója egyházaknak adható 1%-ával a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) munkájátTechnikai számunk: 0358

Tovább az esemény oldalára »