Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Lesz még Budán lemezvásár? // Pécsi-Szabó Dénes & Biczó Andrea

   

Lesz még Budán lemezvásár? Derítsd ki!

Az esemény ingyenes, regisztráció itt👇👇👇
forms.gle/xRcXeECQPCTeFKS7A

Ismerd meg a vendégeket!

👩 Andi: Szakterületem a kommunikáció, főállásban két éve a Budapest Park PR managere vagyok. A Budapest Park mellett projektszerűen segítek zenekarok kommunikációjában is, illetve a Fran Palermo, a Qualitons és a Nunki Bay Starship állandó sajtósa, illetve kommunikációs tanácsadója vagyok.

👨 Denes Pecsi-Szabo az UP Music Management Budapest alapítója, a Budapest Showcase Hub társalapítója és a Magyar Zenei Menedzsrek Egyesületének elnökségi tagja. Az általa képviselt zenekarok (Antonia Vai, Mörk, Mongooz and the Magnet, Barabás Lőrinc, Ohnody, O’Sullivan) a hazai nagyszaínpadok mellett felléptek már három kontinensen, többek közt a Leverkusener Jazz Fesztiválon, az Elb Jazz-en, az Exit Fesztiválon vagy a DMZ Peace Train fesztiválon a Dél és Észak-Korea közötti demilitarizált zónában. Zenekaraival közeli kapcsolatot ápol, célja, hogy minőségi produkciókat segítsen abban, hogy magyarországon túl a nemzetközi piacokon is érvényesülhessenek.

.
.
.

//📢 MIT KIBESZÉLŐ?
Célunk a különböző aktuális-kurrens, de társadalmi, politikai, pszichológiai vetületeket tematizáló popkulturális termékek és jelenségek kielemzése, megvitatása és népszerűsítése, legyen szó akár filmekről, sorozatokról, irodalomról, televíziós tartalmakról vagy internetes jelenségekről.

//📺 MAROM TV? AZ MI?
A Marom Online Csatorna minden hétköznap közéleti, kulturális, irodalmi, zenei, mulatási, és karanténtúlési alapanyagot szolgáltat.

📺 Kövess minket!
Youtube: www.youtube.com/user/marombudapest/
Mixcloud: www.mixcloud.com/marombudapest/
Instagram: www.instagram.com/marombudapest/

Tovább az esemény oldalára »