Események betöltése

« Összes Események

Képfaragó tábor a 2B Galériában

  2B Galéria Ráday utca 47
Budapest, 1092 Magyarország
 
   

Fotók – alkotás – közösség. A Képfaragó Műhely nagy örömmel hirdeti meg második nyári táborát 2020. július 27. és július 31. között. Idén a 2B Galériában kaptunk otthont:)

A tábor során a Fortepan archívumából válogatott fotókat hasznosítjuk újra egyszerű kézműves technikák segítségével. Kihímezzük az aranymetszést, átfestjük a Kelvin skálát, összefonjuk a világos és sötét kontrasztját, megmozgatjuk a fotók részecskéit hideggel, meleggel, fénnyel és sötéttel, így barangolva az idők és terek szemcséi között.
Az idei táborban, a digitális képfaragással is kísérletezünk majd. A mobiltelefonok képgalériái és képmegosztó felületei is a játékterünk lesz. Összegubancoljuk a képek hisztogramját és megcsiklandozzuk a pixeleket.
Játszunk a fotó történetével, anyagával, tulajdonságaival. A tábor végén kiállítást rendezünk az alkotásokból.

A tábor minimum 7 fő részvételével indul.
A tábor időpontja: július 27. – július 31.
Javasolt korosztály: 6-14 év
Étkezés: reggeli, uzsonna a Galéria étkezőjében, a Fővám téri piacról, ebéd a Manga Cowboyban.

Délután minden nap a Duna-parti játszótéren frissülünk fel.

A járványveszélyre való tekintettel mindent megteszünk a biztonságos együttlét érdekében. Minden nap többször szellőztetünk és kiemelten fertőtlenítjük a galéria terét és a foglalkozás eszközeit. A délelőtt folyamán az alkotói térben nyitott ajtónál, ablaknál dolgozunk, kellő távolságra elhelyezett munkaállomásokon. Az étkezés egy nyitott terű étterem erre kijelölt részén történik, a pincérek szájmaszkban dolgoznak. Délutántól a szabadban leszünk. Közlekedési járművet nem használunk.

A tábor ára: 27 000 Ft, mely tartalmazza az étkezéseket, a foglalkozások eszközeit, a fertőtlenítő szereket, a galériahasználatot és az animátori díjat.
Testvérkedvezmény: 2.000 ft

A jelentkezés akkor válik véglegessé, amikor a 10 000 Ft előleget befizettétek július 20-ig.

Jelentkezni a [email protected], vagy a 70/392-26-59-es telefonszámon, Horváth Krisztinánál, a foglalkozás vezetőjénél tudtok.

Várlak szeretettel!

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS