Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Izraeli dj-ék játszanak a Dürer Kertben

  Dürer Kert Ajtósi Dürer sor 19-21
Budapest, 1146 Magyarország
 

Ha valaki mindenképpen izraeli dj-ék zenéjére szeret táncolni, akkor most több lehetősége is adódik erre, hiszen a Dürer Kertben két különböző rendezvényen is Izraelből érkezett zenészek pakolják majd a lemezeket. Az egyikük ráadásul pont szilveszter éjszakáján táncoltatja meg a nagyérdeműt.

Omka

A héten két izraeli dj is fellép a Dürer Kertben, méghozzá két különböző eseményen. Az első, a Winter S.U.N. elnevezésű rögtön december 27-én, tehát ma este lesz. Itt Omka fogja megtáncoltatni a hozzáértő közönséget. Róla annyit kell tudni, hogy inkább a goa trance és a pszichedelikus trance irányzatokat preferálja, de az izraeli dj-ék általában ezekben a progresszív stílusokban erősek.

Suntree

A másik, talán valamivel híresebb fellépő pedig Suntree néven pakolja majd a lemezeket, méghozzá szilveszterkor, a Normafa NYE 2013–>2014 nevű rendezvényen. Suntree 2005-től az izraeli pszichedelikus progresszív goa zene egyik éllovasa. Az első albuma 2009-ben „Inside” néven az év egyik legsikeresebb progresszív albuma lett szerte a világon.