Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Izraeli diákok koncertje a Bálint Házban

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
   

A Yuval Music Center Észak-Izrael legjelentősebb zeneiskolája. Több mint 300 diákot oktatnak az óvodától az érettségiig.

A 15. Európai Maccabi Játékok idején programokkal és szolgáltatásokkal várjuk a versenyzőket, kísérőiket és a közönséget!
A Bálint Ház, a magyar zsidó közösség otthona nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ideérkezők számára kellemesebbé és tartalmasabbá tegye a Maccabia napjait. Kínálunk pihenési, felfrissülési, és csomagmegőrzési lehetőséget is, és izgalmas, a magyar zsidóság életét, közösségünk tagjait is bemutató programokat is.
Különleges és örömteli napok elé nézünk, büszkék lehetünk, hogy idén Budapesten kerül megrendezésre az európai zsidóság egyik kulcsfontosságú eseménye. Közönségünk számára is szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy találkozhassanak a versenyzőkkel és kísérőikkel, és részt vegyenek programjainkon.

// Yuval Music Center //

A haifai Yuval Music Center 13 diákjainak kamarazenekarának közel egy órás előadása három részből áll: klasszikusokból, népszerű jazz standardokból és kortárs izraeli művekből. A koncert lehetőséget ad arra, hogy a nézők betekintést kapjanak a jövő izraeli zenészeinek képzésébe egy könnyed, nyáresti kamarakoncert keretein belül.

A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött: www.balinthaz.hu/koncert

KONCERTPROGRAM:
Vivaldi: hegedű concerto,
Monti csárdás,
Leroy Anderson – The Syncopated Clock,
Henry Mancini: The Pink Panther Theme
Naomi Shemer: Jerusalem of Gold,
Naomi Shemer: Let it Be,
Naomi Shemer: Od Lo Ahavti Dai,
Itai Boutbner: Shovim (Equals),
Hava Nagila,
Kobi Osnat – Derech Arucha (Long Way)

Tovább az esemény oldalára »