Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Izrael újonnan kinevezett nagykövetének előadása

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
 

Yossi Amrani, Izrael Állam újonnan kinevezett budapesti nagykövetének első nyilvános előadása. Szó lesz Izrael közel-keleti külpolitikájának fejlődéséről, valamint a jelenlegi kihívásokról.

Az előadás nyelve angol és a részvétel regisztrációhoz kötött! / The lecture will be held in English and registration is required!

goo.gl/forms/pFbKg505aMFHnRxX2

Yossi Amrani, Izrael Állam újonnan kinevezett budapesti nagykövetének első nyilvános előadása
A globális változások felgyorsulásával a külpolitikai kérdések  a nemzetbiztonság talán még az eddiginél is meghatározóbb pilléreivé váltak minden országban. A beszélgetés során megvitatásra kerülnek a nemzetbiztonság különböző összetevői és az, hogy milyen kapcsolatban vannak a külpolitikával.

Szó lesz Izrael közel-keleti külpolitikájának fejlődéséről, valamint a jelenlegi kihívásokról.

The lecture of His Excellency Mr. Yossi Amrani the new Ambassador of Israel to Budapest
As global changes become frequent and rapid, foreign policy, maybe more  than ever before, is a pillar in any country national security. In this discussion we will aim to examine different components of national security and its’ relations to foreign policy.

A certain case of interest is the developing concept of Israel foreign policy in light of Middle East ongoing and current challenges.

JEvents Android JEvents IOS