Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ismerd meg velünk hagyományainkat! – Szukot Kurucz Ákossal

   

🇭🇺Hiányoznak a felszabadult közös tanulások? Úgy érzed, nem tudsz eleget az ünnepekről? Nem tudod, kinek tedd fel a kérdéseidet? Nem vagy egyedül! Éppen ezért indítjuk el új sorozatunkat, melyen hasznos és izgalmas dolgokat tanulhatsz meg az ünnepeinkről szakértők segítségével.

A Ros HáSánákor zsinagógába látogatók többségének lelkesedése legkésőbb Jom Kipurkor elfogy. Az ő látókörükből kiesik Szukot, a sátoros ünnep, pedig ez az egyik legszebb és legérdekesebb tórai ünnep. Viszonylag könnyű megtartani is: böjtölni nem kell, legfeljebb ülni egy széken. További fontos előírás, hogy örülni kell.

Képzeletben ülj be velünk szeptember 29-én, kedden, 19:00-kor dr. Kurucz Ákos rabbijelölt sátrába, és tudj meg mindent az egyik legvidámabb ünnepünkről!

Csatlakozás: us02web.zoom.us/webinar/register/1116010267375/WN_hKBrOxwMSs27Z5eDdx1uKA

🌎Do you miss learning with your friends? Do you feel like you don’t know enough about Jewish holidays? Are you not sure whom to ask your questions? You are not alone! We are continuing our online series where you can learn useful and exciting things about our holidays with the help of an expert. ✡️

For the next lecture, Ákos Kurucz will tell us about Sukkot.
There is no such thing as a stupid question – you can ask anything that you haven’t dared to before, about Sukkot or anything else about Judaism.

Tovább az esemény oldalára »