Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Infusion Trio // 08.03.

  Mazel Tov Akácfa u. 47
Budapest VII.,
   


INFUSION TRIO A MAZEL TOVBAN
2016.08.03. 20.30
Asztalfoglalás: +36 70 626 4280

Az Infusion Trióról:

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triót, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.

A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad.

A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar könnyed játékát.

Első nagylemezük, a Loop me up 2014. október 18-án jelent meg. A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása valamint népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, David Guetta, John Newman vagy épp a Daft Punk.

2015-ben a Hungary’s Got Talentben és a Das Supertalent showban is aranygombbal, egyenes ágon jutottak a döntőbe.
Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció.

Augusztus 3-án várunk Titeket a Mazel Tovban!
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS