Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

II. Tolerancia Focitorna és Családi Nap

  Bubapest Merkapt Maraton Sportközpont 1106 Bp., Maglódi u.12/a., Budapest, Hungary
   


A torna célja, hogy a kezdeményezés segítségével lehetőséget adjunk egymás megismerésére és a labdarúgás, a sport közvetítésével a különböző felekezetekhez tartozó magyar gyerekek közelebb kerüljenek egymáshoz.

A meccsek közötti időszakban a sporttal és vallással kapcsolatos kvízjátékokat tervezünk, de igény esetén biztosítani lehet szakrális programok megtartását is.

Várunk minden érdeklődőt május elsején a MAZSIHISZ-Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége családi napján!
A család minden tagja megtalálja az Őt érdeklő kikapcsolódási formát!
Családi ügyességi vetélkedők
Ugráló vár
Jó társaság!

A Mazsihisz nagy erőfeszítéssel dolgozik a tolerancia, egymás jobb megismerése, és elismerése feladatainak ellátása területén is.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a MAZSIHISZ kezdeményezését. A legnépszerűbb labdajáték, a futball segítségével igyekszünk immár második alkalommal vallási, nemzetiségi közösségekhez tartozó szervezett, vagy csak alkalomszerűen összeállt csapatok között egy, focitornát szervezni, amelynek a Tolerancia focitorna nevet adtuk.
A Tolerancia focitorna logóját egy 12 éves kisdiák tervezte, amely a vallási türelem jegyében készült el.

2016-ban nagyon sikeres tornát szerveztünk, 6 csapat részvételével. Idén szintén vidéki és budapesti, 10-16 darab, U-14-es csapatokat várunk. A gyermekek részére egész nap korlátlanul áll rendelkezésre, gyümölcs, ásványvíz. Ebédre a MAZSIHISZ biztosítja a kóser, meleg étkezést.

2017-ben a Focitorna mellett családi napot is szervezünk, ahol ugráló vár, arcfestés, családi vetélkedők, is biztosítják azt, hogy a csapatok hozzátartozói, barátok is megtalálják a megfelelő programot maguknak!

A Tolerancia Kupa menetrendje:
8:30 Érkezés
9:00 Megnyitó
9:30- 11:30 Csoportmérkőzések
11:50-13:30 Ebéd
13:40-16:00 Helyosztók
16:15-16:40 Eredményhirdetés

Kapcsolat: Beer György | [email protected]
Tovább az esemény oldalára »