Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Haverim: Klein Judit és Neumark Zoltán szívbéli örömzenéje

  Hegedűs-Csáky Zsinagóga Hegedűs Gyula utca 3
Budapest, 1136 Magyarország
   

A Klein Judit és a Haverim nevű formációt aligha kell bemutatni a közönségnek, hiszen Klein Judit énekesnő és Neumark Zoltán zongoraművész évek óta megtisztelik fellépéseikkel a zsidó fesztivált. A duó eddig is örömzenét folytatott – még ha a zsidó dallamokba gyakran keserédesség is vegyül –, ám a járvány miatt hosszú kihagyás után a két művész szinte újjászületve várja a koncerteket. Hiszen nem csak a közönségnek van szüksége a szívbéli örömöt nyújtó muzsikaszóra, hanem maguknak a művészeknek is, akiket a közönség szeretete, figyelme és tapsa éltet.

Klein Judit és Neumark Zoltán most tehát nem csak a dalaikkal, hanem a szívükkel készül az új találkozásra, amelyen autentikus zsidó zenei gyökerekből fakadó muzsika szól majd, megbabonázva egy kis keleti és szefárd-ladino dallamkinccsel. A két művész zenei „hidakat” épít majd a különböző kultúrák, stílusok, muzikális földrészek között, sőt, a mostani koncerten olyan szám is elhangzik, amely a hagyományos zsidó zene és a mai modern, swinges hangzás között épít hidat.

Jöjjenek el minél többen, hogy újra együtt tapsolhassunk ennek a két különleges, varázslatos művésznek!

•● JEGYÁRAK ●•

1900 Ft, 3900 Ft, 4900 Ft

haverim–klein-judit-es-neumark-zoltan-szivbeli-oromzeneje.broadway.hu/2021-08-23-19-00

•● A FESZTIVÁL ●•

23. Zsidó Kulturális Fesztivál – Éljük át újra! 2021. augusztus 22-30.

Büszkén és örömmel ajánljuk figyelmükbe az immár huszonharmadik alkalommal megrendezésre kerülő Zsidó Kulturális Fesztivál rendezvényeit. Örömmel azért, mert ez a fesztivál nem csak egy rendezvénysorozat, hanem ünnep is, amely lehetőséget ad számunkra a sokszínű és páratlanul gazdag magyar zsidó – zsidó magyar kultúra megismertetésére, népszerűsítésére. Büszkeségre pedig az ad okot, hogy ez a művészet – amely a zsidó hagyomány gyökereinek évezredekben mérhető múltjából táplálkozik – a 21. században is szemünk láttára növeszt újabb és újabb hajtásokat.

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi. Találkozzunk minél többen, mert ne feledjék: Éljük át újra!

•● JEGYEK KAPHATÓK ●•

Jegyek kaphatók a Broadway jegyirodákban, a www.broadway.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint a Belvárosi Színház jegyirodájában.

Tovább az esemény oldalára »