Események betöltése

« Összes Események

Hanukaland – újra családi nap a Bálint Házban

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
   

Mikor máskor gyűlhetnénk össze a legtöbben, mint Hanukakor? Ha te is úgy érzed, hogy az ünnepi teendőkből túl sok jutott idénre is, akkor szakadjatok ki együtt otthonról és gyertek a Bálint Házba a fény ünnepére! Együtt. Az egész családdal!

A programon minden korosztály megtalálja a maga szórakozását: lesz finom fánk, amit Ti is megsüthettek és díszíthettek, arcfestés, a móka kedvéért, játékos állomások, ahol kipróbálhatjátok a tudásotokat és az ügyességeteket, fénylabirintus, ami garantáltan elvarázsol benneteket, lesz Kispárna Mesezenakar koncert (www.facebook.com/kisparna.zene )és mesejáték, amit néhány lelkes szülő mutat be nekünk.

Természetesen nem maradhat el a közös gyertyagyújtás sem, amit dr. Verő Tamás rabbi vezet majd, és a hóra táncház, ami felpörgeti az estét!

MENETREND

15:30-19:00 Állomások folyamatosan
16:00-19:00 Fánksütés Fűszeres Eszterrel
16:00-19:00 Ünnepi naptárkészítő workshop by Judapest
16:15-16:45 Blancanina hanukai története, – vándorszínészeink fergeteges világhírű előadása
17:00-17:45 Kispárna Mesezenekar koncertje – Pirkadattól napnyugtáig
18:00-18:15 Gyertyagyújtás Dr. Verő Tamás rabbival
18:30-tól Hóra táncház
19:00 Búcsúzkodás

🌎 Hanukkah is the best time to come togetehr and have fun!
When you feel that there are too many holiday chores this year, take a break from the hustle home and come to the JCC Budapest for the Festival of Lights, together, with the whole family!

The program offers something for every age group: there will be delicious doughnuts that you can also bake and decorate, face painting for some fun, playful stations where you can test your knowledge and skills, a light maze that is sure to enchant you, a concert by Kispárna Mesezenakar (www.facebook.com/kisparna.zene), and a fairy tale play presented by some enthusiastic parents. Of course, the communal candle lighting, led by Rabbi Dr. Tamás Verő, cannot be missed, followed by Horah dancing!

Tovább az esemény oldalára »