Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Elmarad! Hanuka séta Pesten

  Budapest Budapest, Magyarország
   

2020-ban december 10-én este kezdődik a hanuka, a zsidóság legörömtelibb ünnepe, a Fény ünnepe. A nyolcnapos ünnep idején a zsidó családokban mindennap meggyújtanak egy gyertyát a hanukián, ami egy kilenc ágú gyertyatartó. Sétánk során felidézzük a Hanuka történetét, megtudhatod miért pont nyolc gyertyát kell meggyújtani és miért kilencágú a gyertyatartó.
Hallottál már a trenderli játékról, amelyet hanuka ünnepén játszanak? Kíváncsi vagy a játékszabályokra? Sétánkon ezekre a kérdésekre is választ kapsz majd, de más érdekességet is fogsz hallani a tradíciókról.
A Pesti zsidónegyedben sétálunk majd ahol megismerkedünk néhány épület és egykori lakó történetével is. Várunk szeretettel!
Jelentkezés a sétára:
[email protected] emailcímen a résztvevők nevének, emailcímének, telefonszámának megadásával
vagy
– a következő űrlap kitöltésével lehetséges:
forms.gle/SvN7wLkcjRm784nA7
Részvételi díj: 3500 Ft/fő átutalással, 4000 Ft/fő készpénzes fizetéssel
Nyugdíjas, diák jegy: 3150 Ft/fő átutalással, 3600 Ft/fő készpénzes fizetéssel
A befizetéshez szükséges részleteket és egyéb információkat a visszaigazoló emailünkben küldjük!
Sétánk minimum 4 fő jelentkezése esetén indul, maximális létszám 15 fő

A legfontosabb az egészség, ezért mindannyiunk felelőssége, hogy a túra során is ügyeljünk az előírt járványügyi, biztonsági előírások, javaslatok betartására. Igyekszünk most a zárt tereket elkerülni és inkább a szabad levegőn sétálni, de azért a maszkot senki ne felejtse otthon. Fertőtlenítő gél lesz nálunk is a helyszínen. Ha betegnek érzed magad, lázas vagy, akkor inkább azt szeretnénk kérni, hogy inkább maradj otthon és tedd át a jelentkezésedet egy későbbi időpontra, amikor már egészséges vagy.

Tovább az esemény oldalára »