Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Frankel választás 2015

  FranBu Budapest, Frankel Leó út 49, 1023 Magyarország
   

Kedves Frankelesek!

Gyakran hallom Tőletek, hogy mennyire felháborító, vállalhatatlan és ciki ami a hitközségen zajlik az utóbbi időben. Sok jogos kritika hangzik el, építő ötlet azonban annál kevesebb, valós cselekedet pedig szinte zéro.

Most azonban itt a lehetőség, hogy Te is tegyél azért, hogy a Frankel Zsinagóga és a hitközség megfelelően működjön, és TÉGED IS KÉPVISELJEN!

frakel synagogue budapest

Hogyan zajlik a választás?

  1. A körzet tagjaiból álló jelölőbizottság – a választást megelőzően – összeállítja a jelöltek listáját, a körzeti tagok javaslata alapján.
  2. A választáson kiválasztjátok a listáról azt a 11 jelöltet, akiket a leginkább alkalmasnak találtok arra, hogy a Frankel elöljáróságának munkájában részt vegyen. Minden jelölt mellett lesz egy rövid bemutatkozó és fénykép, így könnyen beazonosíthatod őket.
  3. Az így megválasztott 11 elöljáró kiválasztja maga közül a körzeti elnököt, és kijelöli azt a 6 tagot, akik képviselni fogják a Frankel Zsinagógát a BZSH és a MAZSIHISZ közgyűlésében.

Jelenleg 520 szavazásra jogosult Frankeles tagot regisztráltunk.

Írj a [email protected] címre egy emailt , és tudd meg, rajta vagy-e a szavazásra jogosultak listáján! A választáson csak a személyidre van szükség.

A jelöltek névsorát és rövid bemutatkozását is ki fogjuk küldeni hamarosan!

 

Tovább az esemény oldalára »