Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Farkas-Szajkó-Snétberger

  iF cafe Raday 19., Budapest, Hungary, 1092
 
   


A trió évekkel ezelőtt alakult meg a Snétberger Zenei Tehetség Központban, azóta számos hazai és külföldi fellépésen vettek részt (Mexiko, Norvégia, Dánia, Anglia, Franciaország, Ausztria, Olaszország, Belgium, Izrael és Vietnam). 2016-ban megnyerték a Vysledky Jazz Fesztivál első helyezését, ugyanebben az évben Farkas Zsolt kapta meg az Év felfedezettje díjat is.

Fellépéseiken gyakran játszanak együtt Snétberger Ferenccel.

Farkas Zsolt, szlovákiai magyar származású jazz zongorista, az első diákok között került a Snétberger Központba. Jelenleg zenei segítőként dolgozik a Központ stábjában, hogy az itt megszerzett tudást és értékeket maga is továbbadhassa a fiatalabb diákoknak. Zenekari órákat, zeneelméleti órákat és főtárgy órákat tart. Ezzel párhuzamosan a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémia végzős hallgatója. Számos jazz formáció tagja, rendszeresen fellép Magyarországon és külföldön egyaránt.

Szajkó Adrián, szlovákiai magyar származású bőgős, diplomás zeneiskolai tanár. Ő is a Központ volt diákja, jelenleg zenei segítője. Elsősorban zenekari órákat tart. Számos fellépésen vett már részt, aktív zenész.

Toni Snétberger a Központ alapítójának a fia, dobos, több formáció tagja és a Központ tanára. Nemzetközileg is elismert zenekarával, a SoLaTi-val rendszeresen muzsikálnak. A 2016 óta töretlenül működő formáció saját szerzeményei Rnb és Soul stílusban a jazz harmóniakészletére épülnek.

Farkas Zsolt – zongora
Szajkó Adrián – bőgő
Toni Snétberger – dobok

Tovább az esemény oldalára »