Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Everness Fesztivál – Boaz Nahaissi

  Alsóörs Alsóörs, 8226 Magyarország
   


Boaz Nahaissi az alapítója és menedzsere a “Boaz Nahaissi School”-nak, valamint a fejlesztője új mozdulat technikáknak és a saját területén Izrael egyik vezető egyéniségének tartják. Tapasztalt, vezető Pilates, Contrology, Gyrokinesis, Flystick,… oktató. A tanításait fitness központokban és workshopokon tartja Izrael egész területén és világszerte. A “Boaz Nahaissi School” képzi a legjobb, a legokosabb és a legjobb szakértőket a Pilates es Flystick területén.

Boaz trenírozó eseményeket és különböző témájú workshopokat tart, ahol kombinálja az anatómiát, patológiát, az elme és a test hálózatát. 2008-ban kezdte az útját, bármilyen azt megelező, mozgással kapcsolatos tapasztalat nélkül, pl: sport, tánc, stb. S ezt egy meteornak tartották a mozgás területén. Rövid időn belül rugalmasságot és mobilitást szerzett, amit előtte sosem érzett.

Manapság, tapasztalt és kevésbé tapasztalt oktatókat, sport rajongókat, kezdőket és haladókat, mozgássérült embereket tanít a mozgás különböző technikáiról. Boaz egy autodidakta tehetség, anatómia és mozgás felfedező, aki a saját egyedülálló módján tanítja a szabályait a testmozgásnak.

Hiszi, hogy a mozgás egy erős eszköz, ami hozzájárul a test egyensúlyához és működéséhez, elősegíti az önmegnyilvánulást és támogatja a testet a megpróbáltatásokon át is. A mozgás vizet hoz az életünkbe. Mi vagyunk a víz. Mi vagyunk a mozgás.

Programok

Flystick technika – 2017.06.21. 10:30 (Pillanat part)
Body tuning – 2017.06.21. 17:30 (EverTest)
Tovább az esemény oldalára »