Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Eszterház Egyesület – Emlékezés Erős Ferencre

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
   

Emlékezés Erős Ferencre

A Család és az EszterHáz Egyesület tisztelettel meghívja a barátokat, kollégákat és tanítványokat, hogy jövő vasárnap együtt emlékezzünk Ferire – Erős Ferenc szociálpszichológusra.

Szeretnénk megosztani egymással részleteket Feri írásaiból és a róla szóló írásokból, egyaránt. Történeteket és fotókat fiatalkorából és a közelmúltból. És persze mécseseket is gyújtunk az emlékére.

Akinek vannak olyan fotói, amikből vetíthetnénk, kérjük, küldje el minél előbb Surányi J. András címére: [email protected]
Határidő: kedd éjszaka – mivel a vetítendő, megszerkesztett, vizuális anyagot csütörtök reggel már várja a Bálint Ház technikusa.

Aki készül rövid felolvasást vagy „prezentációt” tartani, kérem, írja meg nekem az előadás címét / műfaját és hozzávetőleges időtartamát, hogy minél előbb össze tudjuk rakni az est „koreográfiáját”. Cím: [email protected]
Határidő: csütörtök este.

Természetesen azt is szeretnénk, hogy a megemlékezés résztvevői spontán is megoszthassák egymással emlékeiket és gondolataikat Erős Ferencről.

Még egy, gyakorlatias kérés: hozzon mindenki a közös asztalra valamilyen egyszerű, vegetáriánus ételt vagy valamilyen innivalót: bort, ásványvizet vagy gyümölcslét. (A Bálint Ház kóser hely, ezért az épületben tartott rendezvényeken csak kósersági pecséttel ellátott, vagy vegetáriánus ételeket fogyaszthatunk).

Szeretettel várunk február 23-án, este 6-kor.

A Család és az EszterHáz Egyesület nevében:

Pécsi-Pollner Katalin

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS