Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Élet a hüpén túl: macesz és sonka egy asztalon

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   

Nézzük meg közösen a 10. ZSIFI-n vetített Kiss me Kosher című filmet! 🍿📽 A film kapcsán egy izgalmas beszélgetést tartunk az IKI-ben, ahol kulcstémánk a vegyes házasságok és az izraeli-magyar több kultúrájú családok lesz, azaz, hogy hogyan kerülhet a macesz és sonka egy asztalra.
Az eseményen Szél Dávid pszichológus szakértő segítségével érintünk minden olyan aspektust, amely egy vegyes vagy multikulturális házasság során hatást gyakorol a családra és főképp: a gyerekek identitására. A beszélgetésen részt vesz Kőszegi Juci az Izraeli Kulturális Intézet munkatársa és Marodi Nikol a Lauder Javne Zsidó Közösségi iskola diákja, a Sahar program madrichja is, akik saját élményeiket osztják meg arról, hogy milyen egy vegyes identitású családban felnőni . 👪👩‍👩‍👦👨‍👨‍👦
Mindenkit várunk szeretettel! 😊
Vigyázzunk Egymásra!
🟢 November 1-jétől az IKI-be történő belépés oltási igazolványhoz, vagy 72 óránál nem régebbi PCR teszthez kötött. Az oltási igazolások közül elfogadjuk a Magyar Állam, az Európai Unió, az Egyesült Államok és Izrael Állam által kiállított oltási igazolások mindegyikét magyar vagy angol nyelven és a magyar oltási igazolványt is.
🟢 A helyszínen a maszk viselése nem kötelező, de ajánlott
🟢 A rendezvény a mindenkori hazai szabályozásnak megfelelően valósul meg

Tovább az esemény oldalára »