Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ébredés • Lerch István, Malek Andrea és a SuperGroup

  Uránia Nemzeti Filmszínház Rákóczi út 21
Budapest, 1088 Magyarország
   


Vendég: Singer Street

A számos szakmai elismeréssel díjazott zeneszerző, zongorista, énekes Lerch István, több mint 40 éve a magyar pop-rock élvonalának egyik vezető művésze. Összesen hét albumot készített a V’Moto-Rock együttessel, majd 1989-től szólókarrierbe kezdett. Zenekarain kívül Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Malek Andrea és Charlie számára is írt dalokat.

A koncert gerincét Lerch István Erkel-díjas zeneszerző dalai alkotják. A közel két órás zenei utazás az 1977-ben alakult V’Moto-rock időktől indul,majd Lerch szólólemezei, Charlie-nak írt slágerei, és – nem utolsó sorban az est másik főszereplője – Malek Andrea részére írt dalai hangoznak el. Csupa ismert sláger, a Jégszív, az Angyallány, a Tűzvarázsló, a Gyere és szeress, a Pesti lány, a Gyere, hangolj rám, és megannyi jól ismert dal, amit az egész ország ismer.

A kísérő zenekar a ‘Supergroup’, amelynek tagjai mind kitűnő zenészek: Hrutka Róbert gitár, Lattmann Béla basszusgitár, Szendi Gábor ütőhangszerek, és a szerző, Lerch István billentyűs hangszerek.

A koncert vendége a Street Singers együttes, akik acapella és zenekari kísérettel is szerepelnek a programban.
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS