Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Design Hét kiállításmegnyitó – International Home Posters Project

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   

A 2015-ös Design Hétre az Izraeli Kulturális Intézet a „The International Home Posters” projektet hozza el, a poszterek kiállításával és az ötletgazda, Yasha Rozov dizájner, kulturális és kreatív tanácsadó magyarországi workshopjával egybekötve.

A projekt célja, hogy nemzetközi párbeszédet erősítsen a dizájnon keresztül, azáltal, hogy világszerte diákok reflektálnak az otthon átfogó témájára. Az otthon, amely egyszerre univerzális és milyen gyökerező. Az otthon, amely nemzeti hazánkat, vagy éppen fizikai otthonunkat is jelölheti. Saját kultúránkban különböző mértékben, de otthon érezzük magunkat, és erre a kultúrára reflektálunk, amikor látogatóba megyünk máshová.

Yasha Rozov az Izraeli Kulturális Intézetben

A Design Hét keretein belül Yasha Rozov workshopot tart szeptember 27-én 11 órától! A workshopon való részvétel regisztrációköteles: tinyurl.com/nhyxbfu

Yasha Rozov-ról röviden:

Yasha Rozov dizájner, kulturális és kreatív tanácsadó. A kreatív partnereivel és ügyfeleivel együttműködésben kulturális, társadalmi és kereskedelmi projekteket fejleszt, tervez és valósít meg.

Yasha kezdeményezésére több nemzetközi dizájn projektje is fut évente európai dizájn iskolákban; Yasha a dizájn elkötelezett híve. Jelenleg egy dél tel-avivi stúdióban található székhelye, ahol kulturális és kereskedelmi projektek tervezőjeként és kreatív igazgatójaként dolgozik.

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS