Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Családi Kincskeresés

  Budapest Budapest, Magyarország
 
   

Itt indul a játék!
balinthaz.hu/csel

Cselezzük ki a korona vírust együtt, érezzük jól magunkat, legyünk együtt a családdal és barátainkkal biztonságosan.
Egy komplex 3 napos tartalmas és értékes időtöltést kínálunk nektek!
Csomagoljatok, fel a hátizsákot, be a tízórait és a szükséges eszközöket és indulás.

Mivel 3 független kalandot tervezünk a hosszúhétvégére, ezért akár 1-1 napra is be lehet szállni a programba!

A feladatok egy része a felnőtteknek szól, egy része a gyerekeknek.
Azt javasoljuk, hogy csak a közeli családtagokkal, illetve olyan ismerősökkel, barátokkal vegyetek részt a programban együtt, akikkel amúgy is rendszeresen, napi, heti szinten találkoztok! A Program során figyeljetek a megfelelő távolságtartásra és legyen nálatok maszk is szükség esetére (bolt, közlekedés stb.)

A Programról:
A 3 nap során egy közös felfedezésen fogtok részt venni. Mielőtt elindultok otthonról nézzétek meg az aznapi általános tudnivalókat.
A feladatok megoldásával, különböző helyszíneket kell felkeresi, ahol újabb feladatokat fogtok kapni. A napi program 2-4 órás. Attól függ, hogy ti mit szeretnétek, a helyszíni feladatok egy részét „haza is lehet vinni” és később megcsinálni, így lehet felgyorsítani a napi útvonal teljesítéséhez szükséges időt.

A feladatokról:
Szöveges és videós feladatok is lesznek. A már jól ismert Camp Jichak – Szarvasi családi táboros foglalkozástartók (Ancsa – ének és játék, Erika – kézműves, Pepe – sport és játék, Barbi-Paszti – Kémcső Jenő, stb.) fognak nektek feladatokat adni. A helyszíneken megoldott feladatok fognak elvezetni a következő rejtvényhez, állomáshoz. Az állomásokon a mobiltelefonok használatával fogjátok tudni megnézni az aktuális linken elérhető oldalakat, videókat.
Hamarosan további részleteket is megtudhattok a programról!

Várunk szeretettel a Manóra és a JCC Budapest – Bálint Ház közös családi programján, amit JDCvel és a Szarvas Int’l Jewish Youth Camppel együttműködésben szerveztünk meg.

Tovább az esemény oldalára »