Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Beszélgetés zenéről – Berkes Kálmán | Bársony Ági zenei filmklub

 
   

Zenés Filmklubunk online jelentkezését zenés beszélgetéssel folytatjuk. A Zoom találkozások nagy segítséget jelentettek számunkra a kapcsolat tartásában és a zenés klubélet folytatásában. Sajnos a technika nem kifejezetten segíti a komolyzenei élvezetet, az eszközt nem erre tervezték.

Persze nem csak filmekkel lehet színesíteni egy klubdélutánt, érdekesek maguk a művészek, akik sok mindent tudnak mesélni életükről, pályájukról, zenéről, a háttér munkáról, a környezetről, ami őket körülveszi.

Első beszélgető partnerem Berkes Kálmán klarinétművész/karmester. Fantasztikus életpályát tudhat maga mögött. A klarinét egyik legkiválóbb művésze, kamaramuzsikus, karmester, pedagógus, szervező, és még ki tudja mi mindent csinált és csinál. Erről fog mesélni nekünk július 8-án 16:00 órától. Természetesen, ahogy megszoktuk, utána van lehetősége bárkinek hozzászólni, kérdezni.

Bejelentkezni a következő címen kell👉
us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ImexuCPmSWaWq8Wdc_mjFA

Ezután email-ben visszajelzés érkezik, ami tartalmazza a Zoom eseményre való belépéshez szükséges jelszót.

•● A filmklubról ●•
A filmklub immár 12 éve megy a Bálint Ház Salom Klubjában. A Salom Klub a Holokauszt túlélők, a nyugdíjasok és a középgeneráció klubja. Rendszeresen szervez kirándulásokat, kulturális és közösségi programokat.
Kapcsolat: Repper Rita – [email protected]
Részletes információ a klubról itt található: www.balinthaz.hu/salomklub

Tovább az esemény oldalára »