Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bánkitó A F T E R M O V I E ☞ PremierBuli

  Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 36-38
Budapest, 1054 Magyarország
   

November, hideg, eső. ☃️ Bár a Bánkitónak már lassan fél éve vége, és még legalább fél év, amíg fesztiválozhatunk ?, a Toldi Klubban most egy éjszakára újra a napsütéses tóparton érezheted magad a barátaiddal. ? Az este a Bánkitó Aftermovie premier vetítésével kezdődik, a főszerepben veled, majd a ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ, iamyank és a Wave twins lépnek fel.

? Programkezdés 11:00-kor!
#Sorrend
iamyank – 15 minutes of Atreyu’s Horse
ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ
Vetítés+Tombola ’18-as Bánkitó bérletekért
Wave twins

Behopp – 700 – amellyel 100%-ban a zenekarokat támogatod <3

Ezt üzenik nekünk az alkotók:
"Olyan aftermovie-t akartunk csinálni, ami teljesen elüt a megszokottól: filmesebbet, a képi világhoz passzoló zenével (és nem fordítva), autentikus környezetben, autentikus helyzeteket megjelenítve. A Bánkitó környéke ehhez tökéletesen passzolt – gyönyörű terep, ahol a fesztivál közben folyamatosan történik valami különleges, megható, szerethető. ? A kész film így nem öncélú marketing-anyag lett, hanem egy olyan alkotás, ami megpróbálja leképezni mindazt, ami 2017-ben a Bánkitó volt. Reméljük, nektek is annyira fog tetszeni mint nekünk!"

? Nekik küldjük az óriási köszönetet előre is! ?
Director: Budachrome
Director of Photography: Bence Szemerey
Camera: Marcell Lobenwein • Gergely Ofner • Aron Lodi
Editor: Marcell Lobenwein
Coloring: RawLabs
Music: iamyank
Külön köszönet: Lukács Áron • Nora Balkanyi

?️?️ ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ
A szólóprojektként indult Berriloom tavaly megjelent "Discontinuous Man" című lemeze a klasszikus énekes-dalszerzői struktúrát a shoegaze és a nyers elektronika fel-feltörő zaja törte meg, mellyel felkerült a Stenk és a beehype év végi listáira.
A szólóprojekt idén vokálokkal és zajjal telített, a 90-es évek grunge és midwest emo zenéjét idéző power pop/math rock trióként tért vissza.
Egy hónapja jött ki Harmony Korine előtt tisztelgő első klipjük "Illness is Anger" címmel.

?? iamyank – 15 minutes of Atreyu's Horse
iamyank ambienttel kísérletezős, improvizációra építő side projectje, zongora + cselló duóban előadva.

?? Wave twins
Tóth Laura és Tóth Anna korábbi projektjeiket követően 2015 óta zenélnek Wave twins néven. Jelenlegi live szettjük egy folyamatosan alakuló és bővülő techno,house és olykor kísérletező elektronikai utazás. Idei Ladyfest-es debütálásuk óta gyakran járják a budapesti éjszakát kütyüikkel felpakolva.

Tovább az esemény oldalára »