Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bálint Mihály disputa klub

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
   

A DISPUTA KLUBBAN ÖN a főszereplő. Itt az a jellemző, hogy az előadó felvezet egy témát, ami a tagság érdeklődésére számot tart, és mi beszélgetünk róla, megosztjuk egymással a véleményünket. A szalonok hangulatát idézzük, ahol értelmes emberek színvonalasan, kulturáltan fejtik ki az elgondolásukat, és nincsen egyetértési kötelezettség.  Nincsen tabu-kérdés, de a színvonalhoz tartjuk magunkat és így nincsen tere a szélsőséges megnyilvánulásnak.

Abban egyetértünk, hogy a világ sokszínű, ezért a gondolkodások is sokfélék. Tanulságos, értékes az itt töltött idő, mert a résztvevők olvasott, tájékozott emberek, akiknek gondolatait érdemes meghallgatni.

Az ember társas lény. Születésétől csoportban létezik, és lehetősége van csatlakozásra, elhatárolódásra. Napjainkban egyre kevesebb alkalom nyílik arra, hogy az emberek – egymás arcát látva – gondolatokat cseréljenek. A Disputa Klub hiánypótló lehetőség. A csoport tagjaként élhető meg a másokkal való együttlét és beszélgetés öröme. A Bálint Ház otthonos légkörében feloldódunk, belemerülünk az ősi csoportegységbe, mint elődeink a tűz körül.

Érdeklődjön a klub háziasszonyánál, Bereczki Riánál: 06 20 451 5229
 

Farkasné Bereczki Mária vagyok (Ria), kulturális antropológus, okleveles csoportterapeuta. Képesítésemet a Magyar Csoportanalitikus Kiképző Társaságnál szereztem. Érdeklődésem középpontjában a csoport működése áll, hogy mitől más a csoport, mint a tagok számtani összege.


A foglalkozások minden második héten 18:00 órakor kezdődnek a Mázli szobában.

Belépő: 500 Ft,

Tovább az esemény oldalára »