Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A zsidóság, az iszlám, a szex és a húsevés filozófiája

  Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia Salétrom u. 4., Budapest, Hungary, 1085
 

Rubin Eszter második kötete, a Bagel a zsidóság, az iszlám, az istenkeresés, a szex, a gasztronómia, a gasztrománia és a húsevés filozófiai kérdéseit járja körül. A könyv bemutatójára pedig minden kedves érdeklődőt várnak szeretettel november 19-én, szombaton 16 órakor a Werk Akadémián.

Kohav Virág Bagel boltjában a törzsvendégek sorsa elevenedik meg a regénnyé összeálló novellafüzért olvasva, amely a zsidóság, az iszlám, az istenkeresés, a szex, a gasztronómia, a gasztrománia és a húsevés filozófiai kérdéseit járja körül, sokszor szatirikus vagy abszurd módon új nézőpontokat mutatva.

Könnyen magunkra ismerhetünk a szereplőkben, akik mind keresnek valamit, valakit, de leginkább válaszokat próbálnak találni, a megoldás azonban mindig kívül esik az általuk megismerhető eseményhorizonton.

Rubin Eszter második kötete, a Bagel ott kezdődik, ahol Barhesz című első regénye véget ért. A korábban megismert családtagok azonban háttérbe vonulnak, és új karakterek lépnek színre, így a Bagel önálló történetként is olvasható.
akibic.hu/2016/07/07/a-zsidosag-mint-pozitiv-identitas/
A szerzővel Réz András filmesztéta, műfordító, író beszélget. A kötetből Csákányi Eszter olvas fel részleteket.
Időpont: 2016. november 19. szombat 16:00
Helyszín: Werk Akadémia, 1085 Budapest, Salétrom u. 4.
Akik viszont nem tudnak addig várni, azok november 12-én, szombaton a Láng-Tékában is találkozhatnak a szerzővel, aki amellett, hogy dedikálni fogja könyveit, még az általa sütött barcheszből is hoz magával kóstolót.

JEvents Android JEvents IOS