Események betöltése

« Összes Események

A Magyar Aszexuális Közösség és a Szimpozion Egyesület születésnapi gálaműsora

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
   

Az LMBT Történeti Hónap záróeseménye: a Magyar Aszexuális Közösség és a Szimpozion Egyesület születésnapi gálaműsora

A rendezvényen meghívott fellépőkkel és változatos előadásokkal ünnepeljük meg a két szervezet születésnapját, egyben ezzel a színes esttel zárjuk le az idei LMBT Történeti Hónapot. A programok közt várható színházi előadás, szavalat, tánc és zene. A helyszínt a Bálint Ház biztosítja. Kapunyitás 17:30 órakor, a műsor 18:00-kor kezdődik és 19:30 óráig tart. A Bálint Ház 21:30-kor zárja kapuit, de az este nem ér véget, a jó hangulat folytatódik tovább!

Kapunyitás 17:30
Kezdés 18:00

A rendezvényünk ingyenes:
Adomány alapú költség hozzájárulás
———————————————————————-
Az esemény az LMBT Történeti Hónap programja, amely az LMBT emberek történelemben való jelenlétét kívánja megmutatni, a magyar és külföldi LMBT múltról és a kisebbség tagjai által létrehozott értékekről szól, ugyanakkor fontos szerepe van az LMBT közösség építésében is. A programsorozat további eseményeiről az LMBT Történeti Hónap honlapján (lmbttortenetihonap.hu/programok) és nyilvános Facebook-oldalán (www.facebook.com/lmbttortenetihonap) lehet tájékozódni.
Minden érdeklődőt szívesen várunk programjainkra. A kulturált viselkedést és az emberi jogok, méltóság tiszteletét minden résztvevőtől elvárjuk, ennek megsértése a rendezvényekről való kizárást vonhatja maga után.

Tovább az esemény oldalára »