Események betöltése

« Összes Események

A 10 éves Swing à la Django ünnepi koncertje sztárfellépőkkel / Zsidó Kulturális Fesztivál

  Dohány utcai Zsinagóga Dohány utca 2
Budapest, 1074 Magyarország
   

A Swing à la Django két aranylemezzel büszkélkedő formáció, amely idén ünnepli megalakulásának tizedik évfordulóját, és e jubileumi alkalomból a zenekar különleges koncertet ad a zsidó fesztivál zárásaként.

Az együttes speciális stílust teremtett azzal, hogy zenéjükben harmóniára talál a popzene, a magyar népzene, a francia manouche swing és az argentin bossa nova, e stílusok ötvözetének eredménye az általuk Hungarian Django Swingnek nevezett egyedi hangzás. Ehhez párosul a tagok klasszikus zene iránti szenvedélye, nem csoda, hogy a klasszikus remekművek átdolgozásából született crossover stílus villámgyorsan a közönség kedvence lett. A Swing à la Django telt házakat tölt meg a Bach to the Future vagy a Vivaldi 4 Évszak című műsorával. Ez utóbbi a zsinagógában is felcsendül, emellett elhangzanak az elmúlt 10 év legnépszerűbb slágerei olyan ismert és kedvelt sztárok előadásában, mint Bangó Margit, Takács Nikolas, Szőke Nikoletta, Kozma Orsi, Herrer Sára, Balla Eszter, Koszorús Krisztina „Koszika”, Szabó Kimmel Tamás.

A zenkar tagjai:
Dani János – gitár, hegedű, zeneszerző; Dani Norbert – gitár; Gallyas Lakatos Róbert – zongora, szintetizátor; Seres Vilmos – klarinét, tárogató, Weisz Nándor – dobok, ütőhangszerek; Lombos Pál – nagybőgő, cselló, zenekarvezető. Állandó vendégművész: Baranyi Zoltán – hegedű.

•● JEGYÁRAK ●•
3 900 – 10 900 Ft

•● JEGYVÁSÁRLÁS ●•
www.zsidokulturalisfesztival.hu/programok/a-10-eves-swing-a-la-django-unnepi-koncertje-sztarfellepokkel

•● A FESZTIVÁL ●•
26. Zsidó Kulturális Fesztivál – Több mint zene: a kultúrák találkozása 2024. szeptember 8. és 18. között. Egyedi produkciók, különleges művésztalálkozások, eredeti, fiatal tehetségek bemutatkozásának szem- és fültanúi lehetünk. Egy nemzetközi művészcsapat jóvoltából egy rendkívül izgalmasnak ígérkező, igazi emberi érzelmekkel átszőtt zenei világpremiert is megtekinthetünk, amely éppen tőlünk indulhat el világhódító útjára.

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi. Találkozzunk minél többen: Ünnepeljenek velünk, tapsoljunk együtt, legyenek részesei ennek a különleges élménynek!

•● A FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJA ●•
www.zsidokulturalisfesztival.hu/programok-2024

•● JEGYEK KAPHATÓK ●•
Jegyek kaphatók a Broadway jegyirodákban, a www.broadway.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint a Belvárosi Színház jegyirodájában.

Tovább az esemény oldalára »