Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

• InFusion Trió • 11.03.

  Mazel Tov Akácfa u. 47
Budapest VII.,
   

Stílusosan és zenével túlfűtve indítjuk november első hétvégéjét!

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triot, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.

A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad.

A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar könnyed játékát.

2015-ben a Hungary’s Got Talentben és a Das Supertalent showban is aranygombbal, egyenes ágon jutottak a döntőbe.
Több külföldi fellépés mellett a thaiföldi Big Mountain Festival-on első európai előadóként két koncertet is adott a formáció.

Asztalfoglalás:
[email protected]
+36 70 626 42 80
facebook

Tovább az esemény oldalára »