Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

על הגולאש, החול והים

  שדות ים Caesarea, Israel,
   

Az Izraelinfo Alapítvány, a Magyar Nyelvterületről Származó Zsidóság Emlékmúzeuma Cfaton és a Szenes Hanna Múzeum meghív mindenkit közös rendezvényére 2022.10.13-án a Szdot Jam kibucba (szukot félünnep):
Gyülekezés a múzeum parkjában 16:00 órától, ahol zene, sör és egy tányér gulyás várja az érdeklődőket, majd a Szenes Hanna Múzeum megtekintése.
Ezt követően kerekasztalok melletti előadások, magyar nyelvű alkotókkal és fordítókkal folytatott beszélgetések, valamint egy interaktív művészeti előadás várja a közönséget. Kreatív gyerekfoglalkoztatás is lesz. A rendezvényen megvásárolhatók a részt vevő szerzők könyvei mellett magyar ételek is (felnőtteknek egy tányér gulyás és egy pohár sör benne van a belépőben).
A könyvüket eladni szándékozókat egyeztetésre várjuk a szervezőkkel az [email protected] címen.
A belépő ára felnőtteknek 100 sékel, gyerekeknek 12 éves korig ingyenes, 13-18 éves korig 50% kedvezmény. A belépőjegy tartalmazza a Szenes Hanna Múzeum és az ejtőernyősnő életéről szóló rövidfilm megtekintését is.
*A fesztivált csak minimális számú regisztráló esetén tartjuk meg.

עמותת ישראל אינפו, המוזיאון למורשת יהדות הדוברת הונגרית, צפת בשיתוף מוזיאון חנה סנש מזמינים את הציבור ביום 13/10/2022 לפעילות בקיבוץ שדות ים (חול המועד סוכות):

בתוכנית התאספות וקבלת פנים ברחבת המוזיאון מהשעה 16:00, מוזיקה, בירה וצלחת גולאש למעוניינים, סיור במוזיאון חנה סנש.

לאחר מכן הקהל יוזמן להאזין למספר מספרי סיפורים סביב שולחנות עגולים, שיחות עם יוצרים ומתרגמים מהשפה ההונגרית, ולחזות במיצג אומנותי אינטראקטיבי. כמו כן תהיה מכירת ספרים פרי עיטם של המחברים שייקחו חלק באירוע, ודוכני אוכל הונגרי בתשלום (צלחת גולאש וכוס בירה כלולים במחיר הכניסה למבוגרים).

מי שרוצה למכור את הספר שלו מוזמן לתאם זאת עם מארגני הכנס: [email protected]

מחיר כניסה 100 ש”ח למבוגר, כניסה בחינם לילדים עד גיל 12, ו-50% הנחה לגילאים 13 עד 18.
ניתן להירשם מראש באמצעות הטופס למטה.

*האירוע יתקיים בכפוף למספר נרשמים מינימלי והוא כולל גם את דמי הכניסה למוזיאון חנה סנש וסרט קצר על חייה.
תוכנית מפורטת של הפסטיבל תתפרסם בקרוב…

Tovább az esemény oldalára »