Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

🌳 AURÓRA KLÍMAHÉT 🌳

  Auróra Klub Auróra utca 11.
Budapest, Magyarország
   

🌳 GYERTEK AZ AURÓRA KLÍMAHÉTRE!

Mi várható?

♻️ A pult éjjel-nappal üzemel: igyatok egy dobozos kólát vagy műanyagpoharas sört, miközben véleményt cseréltek a legújabb tanulmányokról.

🎥 Nézzetek dokumentumfilmet, és vegyetek részt a gondolatébresztő panelbeszélgetésen. Ha elszomorodnátok a látottaktól, ne aggódjatok: a mókás kvízesten minden lesz, csak szomorúság nem!

👚 De nehogy üres kézzel érkezzetek: hozzátok el fölöslegessé vált ruháitokat az Auróra csereberére! Ha cserélgetni nincs kedvetek, akkor is felszabadulnak a polcok a legújabb fast fashion ruhadarabok számára.

🌲 Nyomasztó a betondzsungel? Látogassatok ki a természetbe: a mintegy 600 négyzetméteres Auróra Klímakertben nemcsak pihenni tudtok, de saját szemeitekkel is megfigyelhetitek a biológiai sokféleség szépségét.

💚 Ha még ezek után sem érzitek át a cselekvés örömét, vegyetek részt az unbranding workshoppon: minden nagyvállalat logója percek alatt eltüntethető a ti egyedi márkajeletekkel – és nem kell többé szégyenkezni.

🧼 Gyötör a tudat, hogy a bolti kozmetikumok tönkreteszik a Földet? Készíts szappant a saját kezeddel! Ha más nem, ez biztos segít.

Hogy nem Elon Musk fog megmenteni minket, az tuti. Szóval gyertek, jó lesz!

Tovább az esemény oldalára »