Everness Fesztivál – Aseem Shaul Braha


Aseem Shaul Braha Sufi tevékenységű és meditációs csoportokat vezet, bodywork gyakorlatokat tart és Ő az izraeli Sufi fesztivál megalkotója. Évekig utazgatott a világban, bodywork gyakorlatokat és meditációkat tartva, viszont 2003-ban találkozott a Sufi ösvénnyel és szerelembe esett. Azóta a munkáját világ körüli szemináriumokon, elvonulásokon és workshopon mutatja be és osztja meg.

.be

Bodywork – Kiegyensúlyozás
Az egyensúly helyreállítása a mélyszöveti masszázsnak, a közös elengedésnek és az energia egyensúlyozásának kombinációjából áll, amelyek a krónikusan meglévő motívumainkat kezelik, amelyek hozzájárulnak a fájdalomhoz és a betegséghez. Ezzel a felismeréssel és nyitottsággal új lehetőségek nyílnak meg előttünk.

Sufi forgás
A Sufi egy misztikus ösvény, amely a szív bölcsességéből született. Felismerhető a Sufizemről és a forgó dervisekről, de a forgást az újracsatlakozásnak, az átadásnak és a hit újra-felismerésének „eszközeként” használják, amióta világ a világ. Ez egy spirituális utazás, ahol a lélek elérheti az összhang állapotát, ahonnan visszatérve meg tudják osztani ennek a tapasztalásnak a szépségét és szeretetét. Ebben a workshopban Sufi tanításokat és gyakorlatokat használnak, mint forgás, Ziker, költészet és zene, s ezek ösztönöznek minket arra, hogy közelebb kerüljünk a szívhez, ahol az átalakulás és a gyógyítás történik.
‘Be like a hollow bamboo so god can make a flute out of you’.

Rumi
Dimenziómentes Meditáció
Egy aktív meditáció egy óráig tart és három szintje van. A dimenziómentes meditáció Sufi technikákon alapszik, amelyet Osho fejlesztett és terjesztett ki. Lélegzési feladatok és koordinált testmozgások sorát forgás követi, így az energiád a harában központosul, ami az „élet energia” központja a köldök alatt. Onnan megfigyelheted az értelem, a tudatosság és a teljesség élményét – a tested minden irányban mozog, de a központ mozdulatlan marad.

Programok

Bodywork – Kiegyensúlyozás workshop – 2017.06.20. 16:00 (Magora)
Dimenziómentes meditáció – 2017.06.23. 19:15 (Magora)
Sufi forgás – 2017.06.21. 19:00 (Evernessia)