A babka az új flódni – A Szombat az új trend – Jótékonysági est a Szombat című folyóirat javára


Nyári ízek, utazás, pihenés, romkocsmában, kertben, teraszon, vízparton üldögélés, szabadtéri főzés és sütögetés, A nyár a kóstolódás ideje.

A SZOMBAT NYÁRI SZÁMA A GASZTRO JEGYÉBEN SZÜLETETT. De korántsem csupán receptek szerepelnek benne: igazi kulturális kalandtúra ez a kulináris összeállítás, akár a hazai recept-történelem, akár Izrael, akár a nemzetközi zsidó konyha trendjei kerülnek szóba.

2016. június 27-én hétfőn este belekóstolhatnak a lapba, akik 18.30-tól eljönnek a Werk Akadémiára (VIII. Salétrom u. 4.)

Étlapon lesznek:

– Rubin Eszter zsidótojásos barhesze
– Barhesz otthonra közös fonásban
– BABKA, avagy az új flódni a Babka Budapest (XIII. Pozsonyi út 3.) tálalásában
– Könnyű, nyári borok

Továbbá szellemi ízek: cassoulet és shawarma
Rubin Eszter, Szántó T. Gábor, Váncsa István kulináris útmutatásai

Jótékonysági est a Szombat folyóirat www.szombat.org/ javára.

Az eseményt a Babka Budapest és a Werk Akadémia gasztro képzése, a GasztroWerk támogatja.